subota, 21. siječnja 2012.

Nerf Longstrike


Longstrike je veoma zanimljiv Nerf blaster.Izgleda kao snajper,ponasa se kao snajper te moram priznati da me ipak nije odusevio.Jedan od razloga je domet koji nije los ali ipak je ispod ocekivanja (domet je negdje u rangu Nerf Recon modela).Blaster ima odvojivu prednju cijev (kao recon) te kundak koji kad otvorite kutiju nije spojen ali nakon sto ga spojite vise ga nije moguce ukloniti.Jedna od dobrih stvari je preciznost.Blaster puca ravno te zbog mnogo opcija ciljanja (cak 7!!!!).Takodjer dolazi u paketu s jednim spremnikom za 6 metaka ali u kundak mozete spremiti jos 2 spremnika sto sve skupa iznosi 18 metaka.Blaster bas i nemogu preporuciti posto je tu i Recon koji puno brze ispaljuje municiju,dolazi s laserom (taktickim svijetlom).Sveukupno nemogu dati ocjenu vecu od 3.

DOBRO-preciznost,drzac za 2 spremnika u kundaku,nisani,izgled
LOŠE-kratak domet,nemogucnost odspajanja kundaka,iako moze drzati 3 dolazi sa samo 1 spremnikom,cijena,neisplativost
Cijena-Nedostupan u HR.Ja sam ga kupio u austriji za 50 eura (360kn)
Zakljucak-Radije bih kupio Recon jer je dosta jeftiniji,zbog dostupnosti u HR i pristupacniji,a i sto se tice perfomansi bolji.

3 komentara:

  1. PRODAJEM NERF. POGLEDAJTE MOJ BLOG ZA VISE INFORMACIJA. www.nerfhrvatska.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Jel jos imas taj snajper i jel ga os prodati

    OdgovoriIzbriši
  3. Ljudi ak neko oce kupit rayven nek se javi (stvarno je super puska) il ak neko oce prodat longstrike/shot ,raider,rampage,stampede

    OdgovoriIzbriši